Artist Talk: Joel Illerhag

VÆLG DATO


 

Mandag d. 28. september klokken 19.00 - 21.00 inviterer Holmegaard Værk til Artist Talk med Joel Illerhag, kustneren bag den interaktive lyd- og lysinstallation, Sound of Glass, som museet præsenterer i perioden 01. oktober til 08. november.

Til Artist Talken får du foruden et eksklusivt første blik på det fantastiske værk også et inblik i kunstneren bag, når emner som baggrund, passion, inspirationer, processer og transition fra musiker til kunstner berøres. Hør blandt andet om livet som musiker og om, hvordan han byggede unika-intrumentet 'The Swedish Harp Bass'.

Artist Talken vil være modereret af den internationalt anerkendte komponist og kurator på værket, Thomas Agergaard, og vil foregå som en interviewsituation mellem de to parter i cirka en time, hvorefter det vil være muligt at opleve værket på egen hånd og få en uformel snak med både Illerhag og Agergaard efterfølgende.

Joel Illerhag er født i 1985, og er uddannet kontrabassist fra Rytmisk Musikkonservatorium. I 2011 bliver Illerhag kåret som vinder af en international jazz-konkurrence i i Spanien, og i 2018 var han bassist på udgivelsen "5 go Adventuring again", der samme år blev kåret til årets danske jazz-udgivelse.

De senere år har Illerhag kombineret sin musikalske forståelse og baggrund med kompetencer inden for 3D-design og -print, maskinteknik og programmering, hvilket har gjort ham i stand til at skabe unikke musiske installationsværker, der blandt andet har været udstillet på Lanterne Festival og Click Festival.

Sound of Glass

Gå på opdagelse i et psykedelisk og musikalsk univers hvor lyd, lys og storslåede skulpturer former sig som en magisk skov bygget af stål og glas. Udstillingens skulpturer er interaktive og svarer med toner på publikums bevægelse og færden. Resultatet bliver en fysisk og musikalsk oplevelsesrejse, hvor værket er i konstant udvikling og kontinuerligt genskaber sig selv i samarbejde med publikum.

Praktisk
Sted: Holmegaard Værk, Glasværksvej 53, 4684 Holmegaard
Dato og tid: 28. september, 19.00 - 21.00
Alm. billetpris: 45 kr.
Museumsforening, Næstved: 40,50 kr.
Årskortholder: Gratis (reservation dog påkrævet)

Årskort / museumsforenings skal kunne fremvises ved ankomst.

 

 

Venue


Holmegaard Værk Glasværket Glasværksvej 55, Fensmark
4684 Holmegaard, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google